Easter Menu at the Augustine Restaurant - Square Meal


 
student agency

» student agency

Name:   Password:     become a member
englishčeština
Homepage » Events » Easter Menu at the Augustine Restaurant

Easter Menu at the Augustine Restaurant

AUGUSTINE RESTAURANT, 5.4.2015 - 6.4.2015

Velikonoční Menu

Easter Menu

AUGUSTINE RESTAURANT
5 & 6 Duben / 5th & 6 th of April

Užít si čas s rodinou a přáteli v době Velikonoc nikdy nebylo jednodušší.
Přijďte a připojte se k nám v Augustine restaurantu. Náš tým profesionálů pro vás připraví ohromující a chutné

Velikonoční menu plné čerstvých jarních surovin, navazujícína tradiční jídla české a mezinárodní kuchyně.

Enjoying time with family and friends at Easter time has never been easier.
Come and join us in Augustine restaurant.
Our team of professionals going to prepare an astonishing and delicious Easter menu
full of fresh springingredients, following traditionsof Czech and international cuisine.

 

1250 CZK per person. Book your table here.


 
Amuse Bouche
~~~~~
Salát z řeřichy
potoční | ředkvičky
|
farmářské vajíčko
v
prosciuttu a ciabattě
Wattercress salad |
red radish | farm egg in prosciutto and ciabatta
~~~~~
Consomm
é |ballontina z
jarních kuřátek |
kopřivová sedlina
Consommé
| ballontine
from baby spring chicken
|
nettle royal
~~~~~
Králičí hřbet v libečkové krustě |
baby
špenát |
krémovitá
polenta | mladé mrkvičky
Rabbit loin
in
lovage crust | baby spinach |
creamy polenta |new season carrots
~~~~~
Parfait z Mascarpone | konfitovaná rebarbora | mátové pesto
Mascarpone parfait |
rhubarb confit | mint pesto
1 250
CZK

... Events
 
4.12.2012 Casanova’s secret ingredient
 

Casanova’s secret ingredient A cooking workshop at the Italian Cultural Institute of Prague. Giacomo Casanova is most known for his love liaisons, but few people know that he cultivated an equally intense passion ...

15.3.2012 Two Czech chefs win a Michelin star for the first time
 

Prague, 15.3.2012 It was 2008 when the first Michelin star was awarded to a Prague restaurant: the Italian chef Andrea Accordi won it at Allegro restaurant * in the Four Seasons hotel and maintained it for 3 years in a ...

archive
 
September
 
Tips for you:
 
View All Events